Адвокатът на журналиста Милен Цветков Менко Менков заяви пред bTV, че признаването

...
Адвокатът на журналиста Милен Цветков Менко Менков заяви пред bTV, че признаването
Коментари Харесай

Адвокатът на Милен Цветков: Признаването от съда, че престъплението е извършено при евентуален умисъл, е пробив

Адвокатът на журналиста Милен Цветков Менко Менков съобщи пред bTV, че признаването от съда, че закононарушението, осъществено от подсъдимия Кристиан Николов е осъществено при възможен предумисъл (заради използването на опиати и шофирането с висока скорост), е пробив за правосъдната процедура у нас.

" В последните десетилетия прокуратурата се въздържаше да повдига обвинявания за умишлени закононарушения при ПТП-та “, добави той.

Вчера Върховен касационен съд излезе с окончателната присъда за убийствот о на журналиста Милен Цветков – Кристиан Николов получава девет години затвор, а книжката му ще бъде отнета за период от 9 години.

" Това е едно положително начало, което дава учредения на прокуратурата и в следствие на правосъдните органи, които ползват закона, да одобряват, че доста тежкото произшествие със гибел при потвърдена приложимост на разнообразни типове наркотични субстанции и забележителното превишаване на скоростта на придвижване в централна градска част, то лидерът е позволил настъпването на незаконния резултат “, изясни Менко Менков.

Адвокатът добави, че размерът на наказването няма изключително значение за околните на Милен Цветков, най-важното за тях е пробивът в правосъдната процедура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР